iPult

Б&С СОБИ

Цена: 750 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Б&С Соби се наоѓаат на само 150 метри од езерото, 5 минути пешачење до центарот на Охрид во населба Долна Влашка Маала. Целата област е покриена со Wi-Fi, бесплатно. За секоја соба е обезбедено посебна маса со столчиња и чадор во дворот. Нудиме и pick-up сервис од автобуската станица и од аеродромот. Во склоп на собите ги имаме следниве капацитети - 2 Двокреветни соби ( Кабловска, Мини кујна со минибар, Сопствено купатило, Маса со столчиња во апартманот, Шкавчиња, Маса со столчиња во дворот, Паркинг, Интернет) - 1 Трокреветна соба ( Кабловска, Мини кујна со минибар, Сопствено купатило, Маса со столчиња во апартманот, Шкавчиња, Маса со столчиња во дворот, Паркинг, Интернет) - 2 Четририкреветни соби ( Клима, Кабловска, Мини кујна со фрижидер, Сопствено купатило, Маса со столчиња во апартманот, Шкавчиња, Маса со столчиња во дворот, Паркинг, Интернет) Во Б&С Апартмани располагаме со: паркинг, перална, маси и столчиња во дворот, изнајмување на кајче, изнајмување на велосипеди, место за скара. За дополнителни информации и резервации: Б&С Соби ул. Славеј Планина 42 6000 Охрид email: bs.apartments@gmail.com www.bs-apartments.webs.com

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Branko Gjorsheski

Телефон: +38971231287

WEB: www.bs-apartments.webs.com

E-mail: www.bs-apartments.webs.com