iPult

Лучија Соби

Цена: 600 ден.
Локација: Стар Град

Новите Luccia соби се отворени во Јуни 2008 ја продлжуваат традицијата започната во 1993 година Собите се наоѓаат во строгиот центар на Охрид,на почетокот на Стариот Град,на 10 метри од симболот на Охрид,1100 годишното дрво наречено Чинар. Лучија собите се на ниво на студиа и капацитетот е 7 студиа . Опремени се со: клима, бања, кабовска, кујна, wi fi интернет и балкон (2 двокреветни и 3 трокреветни). Благодарејќи на централната локација,сите поважни културно-историски објекти се во непосредна близина,исто така Чаршијата и пазарот се на неколку метри од нас.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Saso Pavlovski

Телефон: +38970232068

WEB: www.lucciaapartments.com

E-mail: www.lucciaapartments.com