iPult

Стан ЈАНКОСКИ

Цена: 600 ден.
Локација: Центар

Се издава Стан комплето опремени со кујна ( фрижидер, плотна, микро печка), топла вода во секое време купатило ( со проточен бојлер,пешкири )wi-fi internet, ТВ со кабловска, клима, тераса, лифт, сопствен паркинг во центарот на градаот до Хотел Палас на 300 м од езерото. Апартман за 2/3 лица и 2/5 лица

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Olivera

Телефон: 070/391743

WEB:

E-mail: