iPult

апартмани Донев

Цена: 1500 ден.
Локација: Стар Град

Нови и луксузни апартмани со поглед на Охридското езеро, сместени на влезот на стариот Охрид над познатата пицерија ,,Леонардо,,.\r\nАпартманите се за 2+1 лице, опремени со голем кралски лежај, двосед и масичка, ЛЦД телевизор со каблвска, мини кујна, клима уред, посебна бања...

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Иван Донев

Телефон: 070 30 44 30

WEB: www.ohrid-apartments-donev.com

E-mail: www.ohrid-apartments-donev.com