iPult

Вила Џез Инн

Цена: 1800 ден.
Локација: Стар Град

Вилата Џез Инн се наоѓа во стариот дел на градот веднаш до црквата Св. Софија. Вилата располага со два апартмани, каде поголемиот апартман е за 4 лица и има поглед кон Охридското езеро, додека помалиот апартман е предвиден за 3 лица. Апартманите се опремени со: засебен тоалет, целосно опремена кујна, телевизор, бежичен интернет и простор за одмор. Покрај услугата за сместување, вилата нуди и доручек по избор на гостинот. *Цената за сместување изнесува 1800 денари по ноќевање (цената за две лица изнесува 1500 денари по ноќевање). *Цената за доручек изнесува 180 денари по лице. * По избор на гостите вилата нуди ручек или вечера според мени, во кое преовладуваат Охридските и македонските традиционални специјалитети. *Дополнителни услуги на вилата: организирани туристички тури според дефинирана туристичка програма со лиценциран туристички водич.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Билјана Христовска

Телефон: +389 70 39 16 05

WEB:

E-mail: