iPult

Вила РИМАРИ Охрид

Цена: 830 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Соби и апартмани во централно градско подрачје. Комплетно опремени со клима, тераса, фен, тв, кабловска телевизија, безжичен интернет, собна послуга. Во склоп на Вила РИМАРИ Работи и Ресторан РИМАРИ. Нудиме Нокеванје, Нокевање со појадок, Полупансион, Полнпансион. Семинари, предавања, коктели,, презентации и сл. Ве очекуваме Нудиме и превоз од и до аеродром и автобуска станица!!!

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Riste

Телефон: 00389 75 442 332

WEB: www.rimari.8k.com

E-mail: www.rimari.8k.com