iPult

Соби Гугоски

Цена: 1500 ден.
Локација: Центар

Ви нудиме: 4 соби Опремени со: Мала кујна; Клима; Телевизор (Кабловска); купатило; постелнина и крпи; приватен паркинг.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Љупка Гугоска

Телефон: 070720801

WEB: www.gugoski.com.mk

E-mail: www.gugoski.com.mk