iPult

Жура соби

Цена: 1500 ден.
Локација: Стар Град

Соби со засебен влез, двокреветна спална, бања, кујна, кабелска тв, интернет и пространа засебна тераса со воодушевувачки поглед на целиот град и езерото, на само педесетина чекори од манстирскиот комплекс Плаошник ( со гробот на Св Климент Охридски), Цар Самуиловата Крепост, Античкиот театар и блиските плажи Канео, Лабино и Сараиште вонредно спокојствие и приватност како за млади двојки така и за повозрасни лица

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: cvete žura / цвете жура

Телефон: 046 260 950 ;075 74 45 10

WEB:

E-mail: