iPult

Лале Пештани

Цена: 1050 ден.
Локација: Други населби

Соби "Лале" се наоѓаат на 10км југозападно од охрид во туристичка населба Пештани.Нуди капацитет за сместување за 24 особи,со уреден двор и базен кој го дополнува пријатниот амбиент. Собите "Лале" се поддржани од туристичка агенција "Лале турс" која ви нуди изнајмување на комбиња,автомобили,мотори,велосипеди,кајаци,чамци како и организирање на екскурзии низ целата држава и надвор од неа.Спремни сме да излезиме во пресрет на вашите барања http://laletours.com/

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: coby basoska

Телефон: 071 804 355

WEB: www.lale-pestani.com

E-mail: www.lale-pestani.com