iPult

Stan Теа

Цена: 1803 ден.
Локација: Центар

Апартманот се наога во центар на Охрид,до Полиција на 5 мин.од центар,поглед на езеро,посебно купатило,кујна дневна соба,клима,Тв има и сопствен паркинг,огромна тераса

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Taтјана

Телефон: 075531250

WEB:

E-mail: