iPult

Apartmani Smakoski

Цена: 1500 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Се издаваат 3 нови луксузно опремени апартмани . Апартманите се наоѓаат во најмирниот дел од градот на само 50м. од езерскиот кеј во непосредна близина на хотел Денариус. Сите апартмани се идентично опремени и располагаат со:комплетно опремена мини кујна,брачен кревет, помошен лежај,клима,кабловска ТВ,тоалет,интернет конекција и тераса со поглед на езеро.Апартманите се со големина од 25 до 35м3 . Локацијата каде се наоѓаат апартманите овозможува совршен одмор за пократок или подолг временски период.Обезбеден е бесплатен паркинг за сите возила. НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ !!!!!!!!!!!!!!!

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Smakoski Metodij

Телефон: 078 449236

WEB:

E-mail: