iPult

Вила Стефано

Цена: 600 ден.
Локација: Центар

Вила Стефано, Ви овозможува сместување во комплетно нови комфорни апартмани и студија на 100 метри од брегот на Охридското езеро во центарот на градот, апартманите и студијата се со посебни тоалети, wi-fi, посебни тераси, кабловска ТВ. Пријатно и достапно сместување на прекрасна локација за индивидуални или бизнис патувања, фамилијарни одмори или туристички престој во Градот на светлината.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Filip Stefanoski

Телефон: 075/216703

WEB: http://www.facebook.com/profile.php?id=10000233566

E-mail: http://www.facebook.com/profile.php?id=10000233566