iPult

Стан за одмор

Цена: 700 ден.
Локација: Центар

Издавам стан за одмор во нова зграда, строг центар на град Опремен со клима, кабелска ТВ, кујна, тераса, купатило. Објектот се наоѓа во близина на стариот град, кејот, чаршијата, маркети, пицерии, банки, амбуланта пошта и друго.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Petar Cosev

Телефон: 070/331783

WEB:

E-mail: