iPult

Вила ЛУЦИЈА

Цена: 900 ден.
Локација: Стар Град

Вила ЛУЦИЈА се наоѓа во стариот дел на градот покрај езерскиот брег. Објектот е нов со стандардно опремени соби и апартмани со бања, ТВ, фрижидер, бесплатен интернет, тераси со поглед на езеро, заедничка кујна. Организира појадок и исхрана во ресторан на 50м. Вилата има двор и сопствена плажа. Бесплатен паркинг. Организита трансфер на гости од аеродромите во Охрид, Скопје, Солун, Тирана и Софија. Организира излети до туристичките локации Маврово, Преспа, Пелистер и др. Организира прошетки по езерото со кајче и бродче. Организира планинарски тури на Галичица, Пелистер, Кораб, Бистра и др. Организира школа за едрење и нуркање.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Lucija Pop Stefanija

Телефон: 046 265 608 mob.070 352 804

WEB: www.vilalucija.com.mk

E-mail: www.vilalucija.com.mk