iPult

Apartman A&T

Цена: 1000 ден.
Локација: Други населби

Апартманот се наоѓа во Охрид , населба 'Христо Узунов' Зг. Слобода. Апартманот - сместувачки капацитет - 1 соба со 2 лежаи од прва категорија со 2 ѕвезди. Опремен е со кабловска телевизија , интернет, кујна , греење(зимски период). Се наоѓа на приземје и има сопствен паркинг. Информации и резервации на телефон : +38971 222 445 and +38946 263 434

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: jovo

Телефон: 071222445

WEB: http://ohrid-at.weebly.com/

E-mail: http://ohrid-at.weebly.com/