iPult

Апостолови

Цена: 1500 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Апартманот се наоѓа во близина на центарот на градот, на 100м од езерото и 250 м, од градскиот плоштад. Се наоѓа во приземје на куќа, составен од една спална соба со брачен кревет и дневна соба каде што можат да спијат уште 2 лица (погоден за семејства со деца). Во апартманот има комплетно опремена кујна, тераса со градина, кабелска ТВ, безжичен интернет. Оберзбеден паркинг за 2 возила.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Gjoko Apostolov

Телефон: 075 / 42 15 16

WEB:

E-mail: