iPult

Апостолови

Цена: 350 ден.
Локација: Д.Влашка маала

3 соби во заеднички спрат од куќа. собите се двокреветни, со заедничко купатило, дневен престој, комплетно опремена кујна и тераси. собите се пријатни, чисти и комотни. Мошне погоден за млади парови или семејства со деца. Дневниот престој има кабелска ТВ, а собите имаат достап до безжичен интернет. Обезбеден паркинг за 2 возила.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Gjoko Apostolov

Телефон: 075 / 42 15 16

WEB:

E-mail: