iPult

Спа Центар и Вила Спарадисе

Цена: 600 ден.
Локација: Други населби

Спа центар Вила Спарадисе располага со : Кафетерија со Летна тераса , Базен со џакузи , Сауна , Парна Бања , Фитнес Центар , Студио за Масажа , Апартмани. Со користење на апартман добивате гратис користење Базен со џакузи и Фитнес.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Зоран Танаскоски

Телефон: 078/302-661

WEB: www.sparadise.com.mk

E-mail: www.sparadise.com.mk