iPult

VILLA DUDAN ( Lidis Apartments)

Цена: 1000 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Доколку повеќе ви одговара сместување во централното подрачје на градот ви ја нудиме Вила „ДУДАН“ односно „ЛИДИС“ апартманите , кои се лоцирани на 20 метри од Охридското Езеро во непосредна близина на хотел „ Ројал“. До строгиот центар на градот се стигнува за 10 минути пешачење. Локацијата е многу поволна за брза комуникација до сите посакувани дестинации, а може да се паркира во непосредна близина. Нудиме 5 луксузно опремени апартмани. Секој апартман има кабелска ТВ, фрижидер а една коплетно опремена кујна им се нуди на оние гости кои преферираат сами да готват. На располагање на гостите им е и голема тераса со поглед на езеро. Во непосредна близина има повеке продавници, банки, кафани и ресторани. Цена на апартман : 20-35 Евра за ноќ

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Ljupka&Ilija Maslovi

Телефон: +389 70 353 999; +389 70 742 820

WEB: www.ohridaccommodation.com.mk

E-mail: www.ohridaccommodation.com.mk