iPult

Соби Климент и Kлиментина

Цена: 400 ден.
Локација: Центар

Се наоѓаме во најурбанизираната и најчиста населба РАСАДНИК во близина на надалеку познатите Биљанини извори во Охрид. Местоположбата на објектот е на 10 минути одење пеш до првитe плажи KUBA LIBRE i KADMO ,а за исто толку време се оди и до центарот на градот. Поседуваме сопствен паркинг простор. Собите се двокреветни и трокреветни oпремени се со сопствена бања,кабловска ТВ ,бежичен интернет,чајна кујна и секоја има своја тераса.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Зоран Целески

Телефон: 00 389 71 26 13 00

WEB:

E-mail: