iPult

Вила Св.Стефан

Цена: 1500 ден.
Локација: Други населби

За сите оние кои сакаат да уживаат во прекрасен поглед на Охридското Езеро и прекрасна природа вие сте добредојдени да ја посетите Вила Св Стефан. Таа се наоѓа 5 километри од Охрид на патот кон Свети Наум 200 метри од плажите.Во Вила Св.Стефан можете да уживате во пријатен престој на балкони и уживање во поглед на езерото и голем базен пред вилата. Сите соби се со балкони и приватни бања. За повеќе информации, ве молиме јавете ни се на: ++ 389 (0) 70 307 273 ++ 389 (0) 72 208 992

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Ангелоска Виолета

Телефон: +389/72-208-992

WEB: fb/Vila Sveti Stefan

E-mail: fb/Vila Sveti Stefan