iPult

МАРФИЛ соби

Цена: 1200 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Собите се во многу мирна населба без фреквентен сообракај недалеку од центарот.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Драган

Телефон: 075 397-661

WEB:

E-mail: