iPult

ВИЛА ЛИС

Цена: 600 ден.
Локација: Г.Влашка маала

Вила ЛИС нуди сместување во студија кои располагаат со: - брачен кревет - плакар - сопствено купатило со туш кабина - LCD телевизор - кабелска телевизија - Wi-Fi интернет - надворешна кујна (фрижидер, комплетен прибор за јадење) Вилата има дворно место со простор за јадење (кујна, маса, столови, фрижидер, решо, комплетен прибор за јадење), место за релаксација и одмор и дел за сушење алишта. Во близина се наоѓаат супермаркетите Тинекс, Кам и Миса со лоцирани банкомати. Вилата е оддалечена 500 m од Автобуската станица и 1 km од Охридска банка. Работиме во текот на целата година.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Лилјана

Телефон: +389 70 826 405

WEB:

E-mail: