iPult

Apartmani Jovan so pogled na ezero strog centar

Цена: 600 ден.
Локација: Центар

Апартманите и собите Јован се наоѓаат 80 м до езеро, плоштад и влез во стариот дел на градот, во строг центар на Охрид, веднаш до поштата. Комплетно се опремени со: француски лежај, телевизор со кабловска, бесплатен интернет, паркинг, клима уред (+ панел од 3kw за зимски услови), комплетно опремена кујна со прибор и фрижидер, бесплатен паркинг и гаража. Имаат прекрасен поглед на езеро.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Jovan

Телефон: 0038970391583

WEB: www.apartments-ohrid.com

E-mail: www.apartments-ohrid.com