iPult

Villla FILIP

Цена: 1500 ден.
Локација: Други населби

Приватна вила лоцирана веднаш до езерото во селото Трпејца, на 18 километри од Охрид. Вкупен капацитет: 14 легла. Вилата има центрано греење, ТВ, паркинг, обезбедува услуги за перење и транспорт на гостите. Вилата има и сопствен ресторан со капацитет од 50 седишта.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Неделкоски Спасе

Телефон: +389 70 248 005 +389 71 248 005

WEB:

E-mail: