iPult

АПАРТМАНИ СПАСЕВСКИ

Цена: 2200 ден.
Локација: Стар Град

Апартманите се наоѓаат во стариот декл на градот во непосредна близина на Плаошник.Имаат прекрасен поглед кон Охридското езеро. Кузман Капидан 64 -Охрид

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Љупчо Спасески

Телефон: +389 (0)70 352 475

WEB:

E-mail: