iPult

СОБИ ЖИКА

Цена: 600 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Собите се наоѓаат на 300 метри од градскиот плоштад, на брегот на Охридското Езеро, во убава околина помеѓу други апартмани, ресторани, продавници и хотели. Луксузно опремени со клима уреди, мини кујна, купатила,кабловска телевизија и интернет. Пред собите се наоѓа паркинг за гостите.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Marija

Телефон: 046 268 812 071 774 936

WEB: www.visitohrid.com.mk

E-mail: www.visitohrid.com.mk