iPult

Апартмани БАЧЕ

Цена: 600 ден.
Локација: Стар Град

Уживајте во спектакуларниот поглед и изненадете се

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Slavica

Телефон: +389 71 298 080

WEB: http://www.facebook.com/apartmani.bache

E-mail: http://www.facebook.com/apartmani.bache