iPult

Вила Кочески

Цена: 450 ден.
Локација: Други населби

Издавам апартмани и соби во Пештани на 12км јужно од Охрид, на 50м од езерото во тивка и зелена околина со голем двор и сопствен паркинг.Комплетно опремени со TV(кабловска), интернет. Во двокреветниот, трикреветниот и четирикреветниот апартман цената се движи од 6-9 евра по ноќевање.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Toni Koceski

Телефон: 070 258 333

WEB:

E-mail: