iPult

Апартмани Маслов

Цена: 750 ден.
Локација: Стар Град

Апартманите се наоѓаат во атрактивната крајезерска населба Канео, каде природното опкружување и современите услови на сместување ветуваат релаксиран одмор и пријатен престој.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Kire Maslov

Телефон: +38978238267

WEB: https://www.facebook.com/pages/Maslov-Apartments/1

E-mail: https://www.facebook.com/pages/Maslov-Apartments/1