iPult

Јолекс Апартмани

Цена: 2500 ден.
Локација: Други населби

Апартманите "Јолекс" сместени во вилската населба " Лагадин" лоциранa на 7 км јужно од градот Охрид која претставува одлична локација за престој. Апартманите се опремени по највисоки стандарди задоволувајќи ги потребите и вкусот на најпребирливите клиенти. Секој апартман располага со сопствено купатило, ТВ( со кабелска телевизија), клима ,кујна ,тераса со поглед кон езерото. За секоја апартман следува резервирано паркинг место . На плажата која се наоѓа на неколку чекори од самиот објект , на секој апартман му следува по една бесплатна лежалка.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Violetka Janeska , Aleksandra

Телефон: +38970297012

WEB: http://www.apartments.joleks.com/

E-mail: http://www.apartments.joleks.com/