iPult

Aпартмани Св.Никола

Цена: 2400 ден.
Локација: Стар Град

Престојот во апартманите Св.Никола сигурно ви обезбедува да понесете со себе дома, дел од единствената охридска традиција и волшебниот звук на водите на езерото. Ќе поминете незаборавни моменти во бисерно уредениот простор за одмор и релаксација, во строгиот центар на стариот град, на брегот на езерото, опкружени со сите содржини што се потребни за одморЧ музеи, ресторани кафулиња, продавници итн. Нашите гости остануваат наши пријатели.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Rumenka

Телефон: + 389 76 42 76 42

WEB:

E-mail: