iPult

Стан за одмор

Цена: 400 ден.
Локација: Центар

Станот е 40м2 за 4+1 особи во строгиот центар на Охрид до поштата со посебна спална соба, комплет опремена кујна, кабелска ТВ, тераса, бесплатен паркинг. Цена 7 EUR од кревет. Телефон за контакт 070-261-023 070-756-912 046-251-125

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Павел

Телефон: 070/261-023

WEB:

E-mail: