iPult

СТУДИЈА ''ТОДОР''

Цена: 400 ден.
Локација: Центар

ЧЕТИРИ СОБИ СО ОСУМ ЛЕЖАИ ОД ПРВА КАТЕГОРИЈА НА бУЛ. ТУРИСТИЧКА БР.40 ВО ОХРИД.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: MILKA BACHEVSKA

Телефон: +389 71 982-818/ 70 217-218/ 46 262-745

WEB:

E-mail: