iPult

Апартмани Коста- Охрид

Цена: 900 ден.
Локација: Центар

Добредојдовте во градот, кој нуди поврзување на духовното, антички, историски и модерни, пријатно, луксузно сместување. Градот плени со хармонијата која ја обезбедува стариот град на светлината, со 365 цркви, историски споменици и го одзема здивот со своите панорами. Модерната страна на градот нуди престижни и луксузни плажи кои Ве импресионираат со бистра вода. Добрата забава продолжува до ситните часови. Ве покануваме во мирниот и луксузен амбиент. Собите се наоѓаат во строгиот центар на градот Охрид, помеѓу хотелот Палас и Гимназијата, на 175 метри од Охридското Езеро.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Коста

Телефон: +38971935679

WEB:

E-mail: