iPult

Alek

Цена: 1 ден.
Локација: Центар

Се изнајмува стан во строг центар на Охрид-ул.Партизанска. Станот има дневна соба, кујна, спална и тераса. Опремен со ЛЦД, кабловска,WIFI интернет, клима и грејни тела за зимски период. Само на 2 минути од градскиот плоштад. Максимум 4 лица. Обезбеден бесплатен паркинг. Одлично место за вашиот одмор.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Gjoko

Телефон: +389 76 206 155

WEB:

E-mail: