iPult

Sobi DAC

Цена: 1200 ден.
Локација: Биљанини извори

Собите Дац се наоѓаат во непосредна близина на Х. Милениум Палас,50 метри оддалечени од Охридиското Езеро. Поседуваат:Отворени тераси со дворно место за убава релаксација,WI-FI,KTV,клима,мини кујна,и посебно купатило. Имаме дво креветни и тро креветни апартмани.Плажите Kуба и Kадмо се оддалечени 300 метри. Пријатно и достапно сместување на прекрасна локација за индивидуални или бизнис патувања, фамилијарни одмори или туристички престој во Градот на светлината

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Andrijana

Телефон: 075319977

WEB:

E-mail: