iPult

Соби Елешец

Цена: 350 ден.
Локација: Други населби

Собите се наоѓаат во близина на кампот Елешец. Од плажата се наоѓаат на околу 600-700 метри. Опремени се со TV, WI-FI како и обезбеден паркинг. Располагаат со добро среден двор каде ќе можете да се одморите во пријатна средина со прекрасен поглед на езеро. За подетални информации јавете се на 071 243 025.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Славица

Телефон: 071 243 025

WEB:

E-mail: