iPult

VilaHristiva

Цена: 300 ден.
Локација: Г.Влашка маала

Собите се комплетно опремени. Собите се опремени со: посебен тоалет, бежичен интернет (Wi-fi), посебна кујна (комплет прибор), кабелска телевизија повеќе од 40 програми, двор за одмор и релаксација, сопствено паркинг место, хигиена на највисоко ниво

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Mile Markoski

Телефон: 075558516

WEB:

E-mail: