iPult

Ristevski No.3

Цена: 2400 ден.
Локација: Центар

Луксузен апартман на само 50м од Охридското езеро во самиот центар на градот веднаш до хотел Ривиера. Апартманот со своите 57м2 овозможува сместување за 4 лица.Има посебна кујна,купатило,спална соба и убава тераса со поглед на езеро. Цена од 35-50евра дневно (по периоди и број на гости)

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Antonio Ristevski

Телефон: +389 70 736 906

WEB: http://www.visit-ohrid.com

E-mail: http://www.visit-ohrid.com