iPult

Вила Ангел Охрид

Цена: 1600 ден.
Локација: Биљанини извори

Вила Ангел Охрид Искусете смиреност, едноставност и удобност со поглед на езерото од една страна и бескрајната зелена шума на националниот парк Галичица од друга.Опкружен со прекрасни дрвја, Вила Ангел нуди релаксација, сенка и тивко ветре во лето, и уживање во прекрасен поглед на Охридско Езеро. Лесно e да се најде Вила Ангел, еден километар од излезот од Охрид на пат за Свети Наум од левата страна. Вила Ангел е изградена и отворена во 2015 година.Според законските регулативи вилата е категоризирана во категорија со 2 ѕвезди,со приземје и три ката,сутерен и подрум. Сите соби се комплетно климатизирани, имаат мини кујна,потоа собите имаат интернет конекција, кабловска телевизија, сè за бања, перење,пеглање, будење на повик. Исто така располагаме со фитнес сала и целосен третман за масажа со козметика. Вила Ангел има свој систем за соларно греење и систем за подно греење Вилата располага со сопствен паркинг простор за своите гости за 12 автомобили.

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Томче Златановски

Телефон: 38978405469

WEB: villaangelohrid.mk

E-mail: villaangelohrid.mk