iPult

апартмани Жика

Цена: 1200 ден.
Локација: Д.Влашка маала

Апартмани Жика од 20 € по ноќевање Апартманите се наоѓаат на брегот на Охридското Езеро, на 300 метри од градскиот плоштад, во убава околина помеѓу други апартмани, ресторани, продавници и хотели. Апартманите се луксузни, опремени со клима уреди, мини кујна, купатила и кабловска телевизија. Пред апартманите се наоѓа паркинг за гостите на апартманите. Цените се движат од 20 евра за две лица, 30 евра за три лица и 40 евра за апартман за четири лица со две одделни соби. Apartments Zika Информации за контакт: Мобилен телефон: +389 71 774 936 Телефон: +389 46 268 812

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Ljubisa

Телефон: 071 774 936

WEB:

E-mail: