iPult

Соби Геро

Цена: 300 ден.
Локација: Центар

Почитувани, Се издаваат апартмани и соби во центарот на Охрид. Апартманите се комплетно опремени со кабловска телевизија и интернет, кујна, тоалет, тераса, паркинг простор и се прилагодени на вашите потреби за поминување на прекрасен одмор во Охрид. Исто така се издаваат и соби кои се опремени со кабловска телевизија и интернет, тераса, кујна и паркинг простор. Повеќе информации на: Viber:+38977843315 E-mail: gerasovskiboris@yahoo.com 077-843-315 Или на веб страната: gero-apartment-mk.book.direct Повелете Ве очекуваме!

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Борис

Телефон: 077843315

WEB:

E-mail: