iPult

Villa Maki

Цена: 2200 ден.
Локација: Центар

Вилата е на само 50м од езерото Се состои од комлетно реновирани двокреветни студија, трокреветни студија, апартмани со џакузи, двособни апартмани и сопстевен паркинг.Секое студио и апартман има сопстевена тераса, мини кујна, купатило, интернет...

Информации за сместувањето

Контакт инфо

Лице за контакт: Marjan Dislieski

Телефон: 071 367 774

WEB: www.villamaki.com

E-mail: www.villamaki.com