iPult

Грин Бич Фестивал

Објавена на: 11 May, 2016

Грин Бич Фестивалот е летен фестивал посветен на неверојатниот звук на модерната музика. Грин Бич Фестивалот се одржува секое лето на почетокот на месец Авгус. Минатата година Грин Бич се одржуваше 2 дена и имаше посетеност од преку 9000 посетители кои се приклучија на забавата со еден од најдобрите DJ на светот Fedde Le Grand.

« Назад кон новости