iPult

Restoran

Restoranot se naogja vo Starata Turska carsija i t...

Повеќе информации

Пицерија Лучија

Пицерија Лучија е отворена во 1993 година.Се наоѓа...

Повеќе информации

ЛЕОНАРДО пицерија

Почнувајки од1991год."ЛЕОНАРДО" пизза достигна да ...

Повеќе информации

РЕСТОРАН ХОТЕЛ КОЦАРЕВ

Капацитетот на ресторанот е 350 гости. Се служи ра...

Повеќе информации

RESTORAN BILJANINI IZVORI

Smesten do najpoznatite i naopeani simboli na Ohri...

Повеќе информации

Ројал Вју

Доживејте мигови на пријатна и опуштена атмосфера ...

Повеќе информации

Ресторан Дрим by Cuba Libre

На самите извори на реката Црн Дрим се наоѓа Ресто...

Повеќе информации

Ресторан ЧУН

Ресторанот Чун сместен на самиот брег на Охридскот...

Повеќе информации

Ресторан ДАЛГА

Ресторанот Далга сместен на самиот брег на Охридс...

Повеќе информации

Ресторан ДИОНИС

Ресторанот Дионис е лоциран во населбата Лагадин, ...

Повеќе информации

Pizzeria LUNA

Terrazza, Cafe & Pizza se naoga na samiot centar ...

Повеќе информации

Ресторан Сен Тропе -Трпејца

Ресторанот Сен Тропе се наоѓа на брегот на Охридск...

Повеќе информации

Ресторан ДАМАР

Национален ресторан со богата традиционална Македо...

Повеќе информации

Таверна МоМир

Таверна МоМир е уште една нишка во продолжувањето ...

Повеќе информации

restoran orfej

Ресторанот Орфеј се наоѓа во непосредна близина на...

Повеќе информации

Вила Св. Софија

Вила Света Софија има две сали со максимален капац...

Повеќе информации

Национален Ресторан МАКЕДОНСКА СОФРА Охрид

Објектот се наоѓа во строгиот центар на градот во ...

Повеќе информации

Боними

Организирање на бизнис ручеци,средби и секаков вид...

Повеќе информации