iPult

Хотел Сончева Порта

Хотелот “Сончева Порта“ кој работи во рамките на “...

Повеќе информации

Хотел Метропол

Хотелот Метропол беше и остана единствен и неповто...

Повеќе информации

Хотел Белви

Хотелот "Белви" е отворен во 1989 година, со спров...

Повеќе информации

Хотел Турист

Хотелот "Турист" е изграден и отворен во 1986г. ка...

Повеќе информации

hotel Holiday-m

Хотелот е лоциран во туристичката населба Свети Ст...

Повеќе информации

Хотел Инекс Горица

Хотел Инекс Горица претставува една заокружена цел...

Повеќе информации

ХОТЕЛ КОЦАРЕВ

Хотел Коцарев се наоѓа два километри од Охрид, на ...

Повеќе информации

Хотел Дончо

Хотел Дончо се наоѓа на главниот булевар во градот...

Повеќе информации

Prestol

Хотел Престол останува првиот избор на пребарливит...

Повеќе информации

Diplomat

На само 800 м. од центарот на древниот и истор...

Повеќе информации

Хотел Тино

На самиот брег на прекрасното Охридско Езеро, на с...

Повеќе информации

HOTEL BELVEDERE

Smesten vo borovata suma vo naselbata Sv.Stefan , ...

Повеќе информации

Hotel CINGO

Хотелот ЧИНГО е, новоизграден модерен и атрактиве...

Повеќе информации

Hotel Makotekс

Хотелот Макотекс сместен во населбата Лагадин, на ...

Повеќе информации

Хотел Пела

Ако неможете да се одлучите помеѓу одмор под боров...

Повеќе информации

Хотел "СИЛЕКС "

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св....

Повеќе информации

Хотел Милениум Палас

Хотел Милениум Палас е хотел со четири ѕвезди кој ...

Повеќе информации

Св. Софија

Добредојдовте во еден од најлуксузните хотели во О...

Повеќе информации

Хотел Александрија

Хотел Александрија е сместен на брегот на прекрас...

Повеќе информации

Hotel GRANIT

Хотел Гранит е лоциран на крајбрежјето на Охридско...

Повеќе информации

Комплекс Мизо Охрид ***

Комплекс Мизо Охрид *** Комплексот Мизо се наоѓа ...

Повеќе информации

Hotel Lebed

Хотел Лебед е шармантен хотел co 3 Супериор ѕвезди...

Повеќе информации