iPult

Kafeterija ESCAPE

Za ubavo raspolozenie i uste po ubav den vaseto ut...

Повеќе информации

базен"AQUABLUE"

Базен AQUABLUE организира секаков вид на забави ре...

Повеќе информации

Cuba Libre Beach&Bar

Уживајте во топлите денови со освежителни коктели ...

Повеќе информации

ТЕРАСА АКВАРИУС

Најдобрите пијалоци и најдобри коктели, кафе посл...

Повеќе информации

Кафе бар Милениум

Кафе бар Милениум е лоциран на градскиот плоштад в...

Повеќе информации

Queen's Pub

Queen's Pub е англиски паб кој се наоѓа во центар...

Повеќе информации